Sluiten

Visie

In onze visie gaat het om het zodanig balanceren van ‘werken' en ‘leven' dat de energie, creativiteit en effectiviteit van medewerkers toeneemt. Dezelfde visie hanteert Retera ook als het gaat om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat goede resultaten pas worden behaald als er een juiste balans is tussen het economische aspect, het sociale aspect en het milieu. Deze drie pijlers vormen dan ook de basis van elke beslissing die we als onderneming nemen. Hierbij gaan we in sommige situaties verder dan de wetten en regelgeving van de overheid.

 

Dit betekent onder andere dat maatschappelijk verantwoorde producten en diensten worden geleverd en dat er verantwoord omgegaan wordt met natuurlijke hulpbronnen en het milieu. MVO-issues die van belang zijn voor onze bedrijfsvoering zijn o.a. materiaal- en grondstoffenverbruik, energieverbruik, waterverbruik en veiligheid .

 

Retera levert producten met FSC garantie en heeft hiervoor als één van eerste interieurbouwbedrijven het certificaat behaald.

 

Contact gegevens

Retera

De Run 4242

5503 LL Veldhoven

  

T (040) 254 60 45

F (040) 254 60 37

E info@retera.nl